Зрители смляха Божана Кацарова: И 1000 кубика силикон да си сложиш, пак проста и тъпа ще си останеш!

Зрителите не понасят Божана Кацарова!

https://goreshto.net/shoubiznes/zriteli-smlyaha-bozhana-kacarova-i-1000-kubika-silikon-da-si-slozhish-pak-prosta-i-tapa-shte-si-ostanesh/52836 Goreshto.net
Зрители смляха Божана Кацарова: И 1000 кубика силикон да си сложиш, пак проста и тъпа ще си останеш!

Зрителите не понасят Божана Кацарова!

Зрителите на Сървайвър показаха, че нямат симпатии към доста от участниците, но от един човек са буквално отвратени. И това е жена - Божана Кацарова. Готвачката, която познаваме и от Мастършеф, и от Вип Брадър преди много години, влезе с идеята, че е разпознаваема и ще стане фаворит на хората, защото била "мъжко момиче".

Е, това "мъжко момиче" явно е само в нейната глава, защото потребителите я солят всеки Божи ден, а хейтът им продължава да расте. Всъщност Кацарова не е невинната жертва, защото сама провокира атаките с поведението си. Тя е нагла, заядлива, на моменти вулгарна и откровена простачка.

"Това нещо ми беше противно още от Брадърите, но сега е станала нетърпима. Явно отдавна мъж не я е сайдисвал, та е такава злобарка. Обаче, гледайте я - и силикон турила... Божанке, още 1000 кубика да си сложиш в пазвата, пак ще си останеш проста и тъпа", коментират потребители в мрежите.

За разлика от Кацарова, която търпи масов хейт, то баджанаците Георги Валентинов и "Белият зъб" Благой Георгиев се ползват с далеч по-добро отношение от публиката. Дали, защото са мъже, или просто, защото се държат по-естествено от Божанка... Да, май ще се окаже второто.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.