Зрителите безутешни: Нана Гладуиш окончателно напуска "Съдебен спор" от Нова година!

Нана Гладуиш си тръгва от предаването и това е твърдото й решение!

https://goreshto.net/shoubiznes/zritelite-bezuteshni-nana-gladuish-okonchatelno-napuska-sadeben-spor-ot-nova-godina/121239 Goreshto.net
Зрителите безутешни: Нана Гладуиш окончателно напуска "Съдебен спор" от Нова година!

Нана Гладуиш си тръгва от предаването и това е твърдото й решение!

Зрителите място не си намират от яд и мъка, че ще трябва да се разделят с една от най-любимите си водещи в ефира - Нана Гладуиш. За разлика от много други фитки и гъски, които само се кипрят и лигавят на екран, в търсене на тлъст любовник и спонсор, Нана е обичана заради характера и излъчването си.

Тя е съвсем естествена, мъжко момиче и при нея не можеш да видиш грам префърцуненост. Затова и зрители са готови да се вдигнат на бунт и да я вържат, ако се налага, но да си остане в "Съдебен спор". Да, ама йок - от Нова година Нана твърдо оставя предаването и заминава.

Причината, за щастие, не е здравето й - то е добро, а това, че се мести при съпруга си в Щатите. Знаем, че Джонатан е американец, който живееше дълги години у нас заради Нана. Сега обаче тя ще направи компромис и ще замине за Америка, заради бизнеса, който мъжът й преместил там.

В Нова телевизия вече доста време търсят заместник на Гладуиш като той твърдо трябва да е жена, за да не се конкурира с култовия Жоро Игнатов. Имало вече четири водещи, между които да се прави избор, но все още шансовете им са равни и на кантар.

Всички зрители обаче са категорични, че не - няма да се намери по-готин водещ за предаването и са почти сигурни, че "Съдебен спор" без Нана няма да го бъде, дори и с блестящото присъствие на Жоро Игнатов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.