Зрителите изгониха Николай от Биг Брадър: Алфа мъжкар ли?! Алфа пухьо си ти! Вън от Къщата! (ВИЖ ТУК)

Николай си тръгна пръв от Биг Брадър!

https://goreshto.net/shoubiznes/zritelite-izgoniha-nikolay-ot-big-bradar-alfa-mazhkar-li-alfa-puhyo-si-ti-van-ot-kashtata-vizh-tuk/144575 Goreshto.net
Зрителите изгониха Николай от Биг Брадър: Алфа мъжкар ли?! Алфа пухьо си ти! Вън от Къщата! (ВИЖ ТУК)

Николай си тръгна пръв от Биг Брадър!

Тази вечер бяха първите елиминации в Биг Брадър и Къщата напусна Николай, както и вече бяхме казали. Битката за зрителския вот беше между него, Анджела и Веселка Маринова като първата спасена от публиката беше Анджела.

После обаче Веселка също надделя в гласуването и остана, дори само, за да може зрителите да я гледат как яде - както се изразиха леко просташки някои в коментарите. Тръгна си Николай, когото всички определиха за бебето на продукцията, докато той самият си сложи етикета "алфа мъжкар".

"Алфа кво?!? Алфа мъжкар ли?! Алфа пухльо е тоя - нали знаете, пухльо е средното между п*тка и мухльо. Та тоя дебил е точно това. Алфа бил, смешник. Че и скучен, само за чалги приказваше, егати малоумника. Добре, че си тръгна той, защото няма такова отегчение", попиляха го в мрежата.

И реално не е ясно наистина за какъв мъжкар говори това момченце, което - да, има мускули, но в лицето прилича на бебе или поне на някое наистина малко хлапе. Никой не го приемаше на сериозно и още при номинациите беше ясно, че не двете дами, а той ще изхвръкне от формата.

Ясно е, че любимката на зрителите, поне към момента, е Анджела, а как ще се развият нещата занапред, предстои да видим в следващите епизоди на риалити формата.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.