Зрителите на бунт: Ето коя тяхна любимка ще изгони Алек тази вечер!

Масово е негодуванието срещу Алек Младенов и екипа на "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/zritelite-na-bunt-eto-koya-tyahna-lyubimka-shte-izgoni-alek-tazi-vecher/133382 Goreshto.net
Зрителите на бунт: Ето коя тяхна любимка ще изгони Алек тази вечер!

Масово е негодуванието срещу Алек Младенов и екипа на "Ергенът"!

Точно три епизода остават до финала на "Ергенът" и решението на Алек Младенов с коя от момите да си тръгне. Или може би с никоя?!... Тази вечер обаче ще последва поредния скандал, а зрителите вече се бунтуват, защото стана ясно кое от момичетата ще бъде изгонено от Алек.

Всички искат това да е злобната Йоана, която видимо не си подхожда с Младенов, просто защото прилича на дребнава тетка. Нейната дружка Надя Георгиева, с която много си пасваха в одумването на хората и клеветите по техен адрес, излетя снощи, а мнозина се надяваха, че идва ред на Йо.

Е, да, ама не. Тази вечер Алек ще изгони всеобщата любимка Валерия Дакова. Най-малката от участничките и най-хубавката, успя да спечели зрителите на своя страна и не просто с муцунката си, а защото винаги беше себе си. Дори и понякога да се караше с някого, Вал си беше Вал и това личеше от километри.

Истината обаче е, че червеният картон за къдрокоската няма да е желание на Алек, а на продуцентите. След като станало ясно, че Младенов няма да избере нея за победителка в предаването, екипът решил, че ще я изрита по-бързо, за да остави Йоана.

"Нали се сещате, че Йоана ще прави много повече скандали и интриги от Вал, така им вдига рейтинга", коментират източници.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.