Зрителите не издържат Милица от "Ергенът": Нарекоха я социопатка! (неадекватно ли е поведението й към Евгени)

Милица Гацева от "Ергенът" наиситна мина границите!

https://goreshto.net/shoubiznes/zritelite-ne-izdarzhat-milica-ot-ergenat-narekoha-ya-sociopatka-neadekvatno-li-e-povedenieto-y-kam-evgeni/52986 Goreshto.net
Зрителите не издържат Милица от "Ергенът": Нарекоха я социопатка! (неадекватно ли е поведението й към Евгени)

Милица Гацева от "Ергенът" наиситна мина границите!

Една от най-колоритните и обсъждани участнички в "Ергенът" тази година безспорно е Милица Гацева. 26-годишната мома от Бобовдол ококори зрителите още в първите епизоди, но напоследък поведението й става все по-абсурдно и нелогично, което накара потребители да я обявят за неадекватна.

Някои стигнаха и по-далеч като я обявиха за социопат и обсебена от Евгени Генчев. "Тая ми прилича вече на героиня в трилърите, където обсебени от мъж жени се набутват в семейството - я като чистачки, я като бавачки, а целта им е да завладеят плячката си. Не успеят ли, вадят ножа и се почва", смее се потребител в нета.

Действително Милица се държи към Евгени така, все едно той е неин, тя е избраната, а всички останали момичета са в предаването просто за фон. Гацева не приема нормално като другите, когато Генчев обръща внимание на някоя, а прави сцени.

"Ама как така?! Защо сега покани нея, като аз му разкрих сърцето си, душата си и се вълнувам от неговите чувства... Коя друга се интересува дали него го боли, дали е добре... Само аз го правя, а той вместо да е благодарен и да ме оцени, кани друга", нарежда редовно като в несвяст Милица, с което дотегна зверски и на участничките, и на публиката.

Е, както е ясно, тя със сигурност няма да получи любовта на пианиста, но пък поне ще прави театър.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.