Зрителите онемяха: Годжи се освини здраво, не могат да го познаят! (виж още)

https://goreshto.net/shoubiznes/zritelite-onemyaha-godzhi-se-osvini-zdravo-ne-mogat-da-go-poznayat-vizh-oshte/47447 Goreshto.net
Зрителите онемяха: Годжи се освини здраво, не могат да го познаят! (виж още)

Годжи наля бузи и корем!

Георги Милчев – Годжи се появи почти неузнаваем в предаването на Георги Любенов, а зрителите ахнаха. Мнозина признаха в нета, че не са могли да го познаят, защото басистът видимо е надебелял. Годжи е качил едно 15-ина килограма върху себе си като най-вече промяната е в бузите и в шкембето му. Той винаги е бил слаб и тези мазнинки учудиха всички.

Фенове се притесниха за здравето на музиканта, но близки до него разкриха, че за щастие, той е добре. Явно обаче пълнее от стрес, който опитва да компенсира с ядене по много и по нощите. Причината за ядовете на Годжи е фактът, че от известно време насам той се грижи изцяло за парите в семейството си, защото жена му фалира и двата си бизнеса.

Знаем, че Надежда Дончева имаше магазини за биохрани и за антикварни стоки, но кризата е помела всичко и я е принудила да пусне кепенците и на двата магазина. Георги Милчев вади що-годе добри пари в телевизията на шефа си и Слави Трифонов няма да го остави да гладува, но това не е достатъчно, за да живеят така, както бяха свикнали преди – доволно, охолно и разгулно.

“Не му е лесно на Годжи, но като си хвана втора жена и има и дете, няма мърдане”, коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.