Зрителите са в екстаз, а те са бесни: Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов аут от "На кафе"!

Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов искаха да се пенсионират при Гала!

https://goreshto.net/shoubiznes/zritelite-sa-v-ekstaz-a-te-sa-besni-kristina-patrashkova-i-yuliyan-konstantinov-aut-ot-na-kafe/115877 Goreshto.net
Зрителите са в екстаз, а те са бесни: Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов аут от "На кафе"!

Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов искаха да се пенсионират при Гала!

Двамата бяха напът да се пенсионират при Гала, че и да останат там и след пенсия. Абе, направо доживот... Е да, ама йок! Новината, че вечните Кристина Патрашкова и Юлиян Константинов са изритани от новия сезон на "На кафе" разбуни духовете и предизвика цунами от радост в мрежата.

На зрителите отдавна им е омръзнало дори самото предаване на Гала, та какво остава за двамата несменяеми панелисти, които печелеха пари за няма нищо. Да, заплащането на панелистите не е кой знае колко голямо, но става дума за плащане на ден, пет дни в седмицата и то години наред. Смятайте колко са прибрали и двамата от телевизията и то само, за да дрънкат глупости като на махленска сбирка.

"Леле, случи се! Алилуя! Да не видиш Патрашкова на екран, това е все едно Африка да замръзне. А и онзи Юлиянчо и той - нали уж певец бил, светът го знаел, а къде точно пееше?! От години само седи на стола до Гала, сигурно хемороиди е хванал", коментират потребители в нета.

Засега се знае само, че остават двама от панелистите и това са младите Георги Блажев и Дарин Ангелов. Ромина Тасевска също няма да се върне на екран, но причината е, че е бременна и скоро ще трябва да дундурка бебе. Кои ще са новите попълнения в екипа на блондинката обаче, предстои да разберем тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.