Бившият треньор на Гришо: Голям е, но хване ли се с жена, оглупява! (ВИЖ ТУК)

Григор Димитров има проблем с жените и спорта, смята Данте Ботини!

https://goreshto.net/sport/bivshiyat-trenyor-na-grisho-golyam-e-no-hvane-li-se-s-zhena-oglupyava-vizh-tuk/123586 Goreshto.net
Бившият треньор на Гришо: Голям е, но хване ли се с жена, оглупява! (ВИЖ ТУК)

Григор Димитров има проблем с жените и спорта, смята Данте Ботини!

Данте Ботини, бившият треньор на Григор Димитров, описа хасковлията в аржентинското "Ла Насион". Двамата работеха заедно от 2020 до 2022 година, когато не бяха най-добрите периоди в кариерата на Гришо.

Самият Ботини признава това като обясни, че нашенецът няма проблеми с тениса, а има проблеми с жените. Те му изпивали мозъка, той буквално оглупявал и съответно се провалял на корта.

"Гришо е легендарен, красива игра, голям талант. Прави уникално шоу на корта и си струва всеки долар, за да отидеш и да го платиш за него - за да го гледаш. Но това е в добрите му периоди. А когато е в лошите, ти иде да си тръгнеш на мига, за да не се ядосваш повече.

Григор е силно повлиян от връзките си с жени и те му действат доста пъти отрицателно. Той не може да контролира емоциите си, не може да ги овладява хладно и да се съсредоточи върху играта си. И затова много пъти губеше - след края на връзката си с Никол Шерцингер, после и с Виктория Воня, която пък изостави заради Лолита Османова", разказва Ботини.

Знаем, че самата Воня обвини Гришо в жестокост, тъй като били заедно, обещавали си дори да имат дете, а той я парясал заради приятелката й Лолита Османова.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.