Бомба: Заедно са едва от година, а Стойко Сакалиев вече чака бебе от хубавата Габриела! (СНИМКИ)

Стойко Сакалиев и Габриела се оказаха доста чевръсти!

https://goreshto.net/sport/bomba-zaedno-sa-edva-ot-godina-a-stoyko-sakaliev-veche-chaka-bebe-ot-hubavata-gabriela-snimki/129110 Goreshto.net
Бомба: Заедно са едва от година, а Стойко Сакалиев вече чака бебе от хубавата Габриела! (СНИМКИ)

Стойко Сакалиев и Габриела се оказаха доста чевръсти!

Доста бързи и чевръсти се оказаха Стойко Сакалиев и "прясната" му съпруга Габриела. Както знаем, двамата се познават едва от една година, но вече успяха не само да се оженят, но и да заченат бебе.

Да, днес бившият национал изненада всички със снимки на него и любимата му, която акцентира върху доста голямото си коремче. Очевидно е, че Габи е в напреднала бременност и бебето може да се очаква в близките месеци.

За Стойко Сакалиев това е втори брак, но твърди, че е усетил пеперудите в стомаха още щом е зърнал хубавата си бъдеща булка. Плюс това той имаше пълното право да действа, както и колкото бързо реши, защото не беше семеен и разводът му отдавна беше факт.

Освен новината за бъдещото бебе на Сакалиев, днес на бял свят се появи най-дългоочакваното футболно бебе - това на Ники Михайлов и Николета Лозанова. НиЛо роди безпроблемно малката Борислава, която очевидно са кръстили на дядото по бащина линия.

Е, в един момент мрежата гръмна от ядосани запалянковци, които не одобриха избраното за момиченцето име, заради неприязънта си към Боби Михайлов, но в крайна сметка само родителите имат правото да решават как и на кого ще кръщават децата си.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.