Бойко Борисов и младежите на ГЕРБ с мощна подкрепа за футболната легенда Петър Хубчев, който се бори с рака: “С теб сме, Петьо”!

“Юношеският тим” на Борисов прегърна инициативата на Стилян Петров, наречена “Мач на надеждата”

https://goreshto.net/sport/boyko-borisov-i-mladezhite-na-gerb-s-moshtna-podkrepa-za-futbolnata-legenda-petar-hubchev-koyto-se-bori-s-raka-s-teb-sme-petyo-7/116107 Goreshto.net
Бойко Борисов и младежите на ГЕРБ с мощна подкрепа за футболната легенда Петър Хубчев, който се бори с рака: “С теб сме, Петьо”!

“Юношеският тим” на Борисов прегърна инициативата на Стилян Петров, наречена “Мач на надеждата”

Бойко Борисов и младежи от ГЕРБ облякоха тениски в подкрепа на Петър Хубчев.  Някогашният бранител и дългогодишен треньор се бори с тежко заболяване. Петата минута от Мача на надеждата на Националния стадион “Васил Левски” тази вечер е в негова чест.

 

Христо Стоичков е най-ярката от плеядата звезди, които излизат на Националния стадион "Васил Левски" за добра кауза. В деня на Съединението над 20 000 българи дойдоха на "Мача на надеждата", иницииран и организиран от фондацията на Стилиян Петров, като всички приходи от срещата ще бъдат дарени за нуждите на хора с онкологични заболявания в България.

 

Младежи от ГЕРБ и други представители на партията в момента са на стадиона и мощно скандират за златните български футболни звезди.

 

"Стилиян е фантастично момче и никой няма право да му отказва. Добротата в България е на издирване, така че колкото по-често - толкова по-добре. Такива събития ни правят по-добри хора. Не, в никакъв случай няма да ме видите на терена. Когато трябваше да играя, играех. Вече ми е късно това нещо. Но съм тук, за да уважа момчетата", каза Наско Сираков. Христо Стоичков, естествено е най-аплодиран. На Неманя Видич и Рой Кийн публиката също много се зарадва.

 

Безспорно най-емоционална бе именно 5-ата минута от мача, когато целият стадион стана на крака да аплодира героя от САЩ'94 Петър Хубчев, който се бори с тежко заболяване. Емоционалният момент разплака Стоичков. Младежите на ГЕРБ се присъединиха към футболистите, които заедно скандираха: "С теб сме, Петьо".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.