Честито, момиче: Цвети Стоянова стана на 23! (виж партито + най-прекрасния подарък – СНИМКИ)

https://goreshto.net/sport/chestito-momiche-cveti-stoyanova-stana-na-23-vizh-partito-nay-prekrasniya-podarak-snimki/47052 Goreshto.net
Честито, момиче: Цвети Стоянова стана на 23! (виж партито + най-прекрасния подарък – СНИМКИ)

Цвети Стоянова навърши 23 години на 13 септември!
Златното момиче Цвети Стоянова стана на 23 години. На 13 септември тя отпразнува своя пореден рожден ден, но в тесен кръг от близки и приятели. За Цветелина това вече не е просто обикновен празник, който всеки човек празнува. А чудо.

Защото само Бог и съдбата й подариха втори шанс за живот след трагичния опит за самоубийство, който тя направи миналото лято. Цвети Стоянова отлично осъзнава това и е решена да живее така, че да граби с пълни шепи от възможностите и радостите, които й се предоставят.

Излишно е да казваме, че навръх рождения си ден, Цвети беше в прегръдките на любимия си Александър Любенов. Двамата са по-сплотени от всякога и дори ще заживеят заедно в апартамента, който тя закупи наскоро.

Не Сашо обаче се оказа най-големия подарък и щастие за Цвети Стоянова, старата й приятелка Цветелина Найденова. Двете шампионки по художествена гимнастика години наред бяха като сестри. След което обаче прекъснаха болезнено отношенията си.

В интервюто си пред Кристина Патрашкова навремето, Цвети Стоянова сподели обидена, че Найденова я изоставила в най-тежкия за нея момент. Почти не идвала да я види в болницата и сякаш се отдръпнала от нея като от прокажена.

Двете момичета изтриха общите си снимки в социалната мрежа и дори спряха да бъдат приятелки там. Е, ето, че хубавите неща се случват, когато най-малко ги очакваш. Оказа се, че двете Цветита отново са се прегърнали и са заровили томахавките.

Найденова специално поздрави дружката си в Инстаграм като е поставила снимка, на която са усмихнати, щастливи и очевидно отново близки. Можем да ги видим заедно и на партито за ЧРД на Цветелина Стоянова, което се състоя в един от най-популярните столични клубове.

Можем да пожелаем на златното ни момиче цялото здраве, късмет, щастие и любов на света, защото тя определено ги заслужава. Честито, Цвети!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.