Димитър Бербатов върви по стъпките на Дони

Режимът, както и войната за БФС, са променили драстично вида му

https://goreshto.net/sport/dimitar-berbatov-varvi-po-stapkite-na-doni/123165 Goreshto.net
Димитър Бербатов върви по стъпките на Дони

Режимът, както и войната за БФС, са променили драстично вида му

Прави впечатление, че кандидат—шефът за БФС изглежда все по-кльощав и съсухрен напоследък. Хора от близкото му обкръжение издават, че откакто станал веган, не спира да слабее. Според мълвата Бербо се е стопил до 70 килограма, което не е никак нормално предвид ръста му от 190 см. Казано с други думи – Бербо е заприличал на жив скелет.

 

Лицето му става все по-изпито и това няма как да не остане незабелязано. Запознати издават, че 42-годиншият благоевградчанин решил да стане веган след като сложи край на футболната си кариера.

 

В началото на пандемията опозиционерът на Боби Михайлов се зарибил по книга на тема здравословно хранене и оттогава е изхвърлил от менюто си всички продукти с животински произход. Отделно от това се е увлякъл и по йогата.

 

По всичко личи, че режимът му и напрежението около войната за БФС, са променили драстично вида му. Във футболните среди вече вървят майтапи, че Бербата бавно, но видимо върви по стъпките на популярния певец Дони, който в последните години се докара до кожа и кости от веганство и йога.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.