Домусчиев издига бившия мъж на Мария Игнатова за шеф на БФС

Във футбола Стилян Шишков се води като много близък до Домусчиев и често търпи обвинения, че чрез медиите си провежда политиката на „Лудогорец”

https://goreshto.net/sport/domuschiev-izdiga-bivshiya-mazh-na-mariya-ignatova-za-shef-na-bfs-2/124327 Goreshto.net
Домусчиев издига бившия мъж на Мария Игнатова за шеф на БФС

Във футбола Стилян Шишков се води като много близък до Домусчиев и често търпи обвинения, че чрез медиите си провежда политиката на „Лудогорец”

Най-големият играч във футбола ни Кирил Домусчиев е готов със свой кандидат за президент на БФС. За предстоящите избори на 15 март шефът на „Лудогорец” се очаква да издигне за поста на Боби Михайлов медийния предприемач Стилян Шишков. У нас 50-годишният Шишков е известен най-вече като собственик на спортната агенция „Спортал.бг”, но като шеф в швейцарската група „Рингер” управлява още ред спортни издания в цяла Европа.

 

В светските среди Стилян Шишков е познат като бивш любовник на Мария Игнатова. Връзката им датира отпреди доста време и продължава около година и половина, като знойната блондинка дори получава годежен пръстен. В крайна сметка обаче Мария се прехвърля в кревата на следващия си – Димитър Рачков, и всичко приключва. Озлочестеният мъж изпратил на Рачков два куфара с парцалите на бившата си и дори обещал подкрепа на баджанака си след като бъде зарязан

Кирил Домусчиев

Във футбола Стилян Шишков се води като много близък до Домусчиев и често търпи обвинения, че чрез медиите си провежда политиката на „Лудогорец”. Офисът на „Спортал.бг” се помещава в сграда, която е собственост на разградския футболен бос. Кандидатът на Домусчиев се явява син на покойния професор по футбол Ангел Шишков и на прочутата ни бивша гимнастичка, треньора и шефка във федерацията Тодорка Шишкова. Завършил е висше образование в САЩ още през 90-те години, където. играе и в един от тамошните отбори. Реализира се в сектора с информационни технологии и по-специално в спортните медии. Преди няколко години заема поста на старши партньор в „Рингер“, която държи десетки издания за футбол и спорт в Европа. По-рано тази година например Шишков сложи ръка на португалския вестник „А Бола", неговия цифров и телевизионен канал, както и на списанието „АутоФоко".

Фирми на Шишков работят със спортния тотализатор, а самият той е член на медийната комисия на УЕФА.

 

Стилян Шишков

С издигането на медийния предприемач Домусчиев разчитал, че ще запази влиянието си във футболния съюз, който при Боби Михайлов придоби печален образ на слуга на „Лудогорец”. В програмата на Стилян Шишков щяло да се акцентира върху парите от тв правата. В момента от тях постъпват мизерните 5 милиона лева.

Очаква се на футболните клубове да бъдат обещани поне тройно или четворно повече пари, ако човекът на Домусчиев бъде избран. Кандидатурата щяла да получи и политическа подкрепа. Знае се също, че Боби Михайлов бил готов да отстъпи поста и дори да подкрепи кандидата чрез своите хора по регионите.

Само че при условие, че после няма да му ровят в бакиите и да му правят независими финансови ревизии на управлението.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.