Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

Други десет клиенти на WINBET спечелиха парични премии за общо 50 000 лв.

https://goreshto.net/sport/golyamata-nagrada-v-turbo-bonus-igrata-na-igralni-zali-winbet-otide-vav-pernik-2/47355 Goreshto.net
Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

Други десет клиенти на WINBET спечелиха парични премии за общо 50 000 лв.

Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET. Късметлия от Перник спечели Голямата награда – стилен и мощен, луксозен спортен автомобил. Други десет клиенти на компанията пък спечелиха парични премии от по 5 000 лв.

 

Тегленето на печелившите бе кулминацията на Турбо Бонус играта, която започна в началото на октомври и допълни емоцията от забавленията в игралните зали на WINBET в цялата страна.

 

В рамките на играта, клиентите получаваха талони за участие в разпределението на наградите в зависимост от своята игрова активност. Спечелването на джакпот или mystery bonus добавяше допълнителни талони за участие в тегленето, както и играта с персонална електронна карта WINBET.

 

Забавленията и изненадите в игралните зали на WINBET ще продължат и през новата 2023 г. Пълна информация за актуалните джакпоти и промоции в тях е налична на winbet-bg.com.

 

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.