Гонзо разчекнат да слугува на „Лудогорец”, ЦСКА и „Левски”

Много се е спекъл, тъй като се страхува от конфликти с големите клубове

https://goreshto.net/sport/gonzo-razcheknat-da-sluguva-na-ludogorec-cska-i-levski-5/144251 Goreshto.net
Гонзо разчекнат да слугува на „Лудогорец”, ЦСКА и „Левски”

Много се е спекъл, тъй като се страхува от конфликти с големите клубове

В последно време шефът на Българския футболен съюз Георги Иванов – Гонзо, ходи с мокра кърпа на главата и се чуди на кого да угоди по-напред.  Той дори се ожалил в тесен приятелски кръг, че е под огромен натиск от „Лудогорец”, ЦСКА и „Левски”. И от трите гранда настоявали да им се пращат само определени съдии за мачовете, а на друга част от реферите изобщо да не им виждат очите. Ще, не ще, Гонзо трябвало да се съобразява.

 

Засега „абонаментът” на „Лудогорец” за делиорманския съдийски корпус оставал непокътнат, коментират из кулоарите на БФС. Дори на безобидни мачове като с опашкаря „Ботев” (Враца) в Разград, спечелен лесно с 2:0, за всеки случай пратили Драгомир Драганов като главен съдия и Георги Кабаков на ВАР. Тези двамата плюс още неколцина рефери се въртят един след друг – или свирят на разградския отбор, или са на видеото за повторения. Така щяло да е и при новия шеф на съдийската комисия Станислав Тодоров.

По-рано през сезона „Левски” ревна от свирката на Кабаков при загубата с 0:1 в Разград. Шефовете Наско Сираков и Даниел Боримиров дори са имали среща с Гонзо, на която го предупредили повече да не им го праща. Треньорът на сините Станислав Генчев също звънял на Гонзо по този въпрос, тъй като бил наясно със съдийските организации на „Лудогорец” още от времето, когато беше старши и помощник треньор в Разград. В крайна сметка Гонзо кандисал пред левскарите за Кабака. Отсега било ясно, че последният няма да свири дербито между сини и червени на 19 октомври.

 

За него пък от ЦСКА представили свой списък за главен съдия и втори на ВАР. Настоявали вътре да го няма Радослав Гидженов, тъй като уж помогнал на „Левски” срещу „Славия” и сега можело да повтори. От червения лагер натискали за Валентин Железов, както и в бригадата да не е Станимир Тренчев от Петрич. Аргументът бил, че е син на бившия футболист Лозан Тренчев, който пък е много близък с Наско Сираков.

От провинцията също реват, че съдиите ги режат. Миналия петък чак от Аржентина в БФС е довтасал собственикът на „Берое” Ернан Банато. Той пък изплакал, че неговият отбор изял теслата по един и същ начин в мачовете с „Лудогорец” (0:1) и ЦСКА (0:1). В първия случай главният арбитър Владимир Вълков свирна скандална дузпа, с която делиорманците издрапаха до победата. А на двубоя с ЦСКА в Благоевград арбитърът на ВАР Владимир Вълков първо си затрая за очевиден червен картон на Илиан Илиев – младши от червените. После накара главния да даде крайно съмнителна дузпа за ЦСКА, след като тъчреферът вече беше вдигнал засада. Банато казал, че и в Аржентина ги има тези номера, но оттук-нататък да ги правят на други отбори, а не на „Берое”.

 

„В момента Гонзо е последният, който одобрява съдийските назначения за всеки кръг. Носят му предложенията, а той се съветва с шефката на кабинета си Деница Крумова и разписва накрая. Много се е спекъл, тъй като се страхува от конфликти с големите клубове. Няма как обаче да угоди на всички, тъй като шампионската титла е само една”, разправят още чиновниците в БФС.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

1 Коментара

📧 Ticket- Process NoNB25. CONFIRM =>> https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=4c3dca92d73c3b22da3fde86d188ba43& 📧

2 hours before

w6myrj

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.