Игрални зали WINBET със специални предложения за 30-та годишнина на компанията

Мистерии и кеш премии ще зарадват посетителите на игралните зали WINBET в цялата страна

https://goreshto.net/sport/igralni-zali-winbet-sas-specialni-predlozheniya-za-30-ta-godishnina-na-kompaniyata-2/122044 Goreshto.net
Игрални зали WINBET със специални предложения за 30-та годишнина на компанията

Мистерии и кеш премии ще зарадват посетителите на игралните зали WINBET в цялата страна

Посетителите на игралните зали на WINBET в цялата страна вече могат да спечелят специалната премия до 30 000 лв. по случай 30-та годишнина от основаването на компанията.

 

Премията ще се раздава на случаен принцип и може да бъде спечелена срещу минимален залог от само 1 лв. във всяка игрална зала на компанията.

 

По случай своя празник, който WINBET ще отбележи на 30 ноември, между 19:00 и 23:00 ч. в залите на WINBET ще бъдат раздадени и стотици премии на стойност от 50 до 3000 лв. И тези премии ще бъдат раздадени на напълно случаен принцип на игралните автомати в всички залитна компанията.

 

Със специалната си премии WINBET изказва своята благодарност към всички клиенти, които се довериха на компанията през тези 30 години. 

 

Вече три десетилетия, WINBET предлага на българските любители на качественото игрално преживяване клиентско обслужване на най-високо ниво, прозрачни и честни условия и разнообразни предложения.

 

Благодарение на доверието и лоялността на своите клиенти, WINBET се превърне в лидер на българския пазар за казино забавления и спортни залози и в една от най-разпознаваемите марки у нас и един от най-големите спомоществователи на българския спорт.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.