Илиан Илиев вече горчиво съжалява, че се е захванал с наглеците от БФС

Специалистът се оплакал пред помощниците си, че чак такова чудо не си е представял

https://goreshto.net/sport/ilian-iliev-veche-gorchivo-sazhalyava-che-se-e-zahvanal-s-naglecite-ot-bfs/121447 Goreshto.net
Илиан Илиев вече горчиво съжалява, че се е захванал с наглеците от БФС

Специалистът се оплакал пред помощниците си, че чак такова чудо не си е представял

Новият треньор на националния футболен отбор Илиан Илиев е категоричен, че ще си подаде оставката, ако безумията на БФС продължат и занапред.

Варненецът бил шокиран от цирковете около мача България – Унгария и разкарването на нашите като панаирджийски мечки от София в Пловдив и Кърджали. 55-годишният наставник на „Черно море” вече си скубел косите, че на всичкото отгоре го накараха дебютира начело на България пред празни трибуни.

Две седмици след като прие да води националите, Илиан вече горчиво съжалявал, че се е захванал с наглеците от футболния съюз и трябва да им търпи идиотщините. „Чак такова чудо не съм си представял”, оплаквал се специалистът пред помощниците си.

 

Треньорът бил в пълно неведение кога въобще ще може да води състава ни пред българската публика. През пролетта той е предвидил няколко приятелски мача. Само че му казали, че всички ще са в чужбина, ако разбира се това ръководство на БФС не бъде скоропостижно изритано. При това контролите щели да се играят на далечни дестинации с визов режим, да не би случайно да се изтърсят български запалянковци, ако са някъде в Европа. Ставало въпрос за съперници като емирствата, Катар, Оман, Бруней и др.

 

Илиев настоявал да се подберат читави съперници и да играе поне един мач на наша земя. Но при днешната война между футболния съюз и запалянковците това изглежда напълно невъзможно.
Отделно, че при назначаването си начело на националния отбор Илиан Илиев се поблазнил и от възможността да води България през май 2024 г., когато е честването на 100-годишнината от организирания футбол у нас и първият мач на националния ни отбор на олимпийските игри в Париж през 1924 г.

 

Боби Перуката му обещал, че ще има грандиозни салтанати в София, върхът на които ще е приятелски мач с Германия. Уж щял да докара и всички големи шефове на световния и европейския футбол. Само че Михайлов вече никой не иска да го гледа. И ако остане дотогава начело на БФС, честванията ще бъдат провалени от бесните запалянковци. А юбилейният мач с немците не може да бъде пред празен стадион.

Перуката дори отказал предложение на мача с Унгария да има публика, само че от деца от школите в цялата страна. Така ще бъде на следващото ни гостуване срещу Сърбия в Лесковац. Домакините са наказани с лишаване от публика, само че на стадиона ще бъде пълно с деца от цялата страна. Михайлов обаче се уплашил, че и малките ще скандират срещу него и кликата му, и категорично забранил стъпването на дечурлига на стадиона.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.