Наско Сираков с апел към българите в чужбина! (виж тук)

https://goreshto.net/sport/nasko-sirakov-s-apel-kam-balgarite-v-chuzhbina-vizh-tuk/47029 Goreshto.net
Наско Сираков с апел към българите в чужбина! (виж тук)

Наско Сираков отправи молба към българите зад граница!
Апел към българите зад граница отправи днес Наско Сираков. Понеже той няма личен профил в социалната мрежа, думите му бяха предадени от неговата съпруга Илиана Раева:

“АПЕЛ !!! към българите живеещи в чужбина
Вие – българите, живеещи далече от родния дом, с вашата съпричастност към кампанията Всички за Левски можете да дадете безпрецедентен урок по единство, за да запазим любовта на поколения наши сънародници. Само обединени,всички българи по света, можем да върнем “Левски” към корените му! Помогнете му!

“Левски” е Институция в спорта! “Левски” е начин на живот! “Левски” наистина е отбор на народа и това го показаха нашите фенове, които по безпрецедентен начин доказаха силната си любов към отбора. Левски е преминал през много тежки моменти в историята си, но за първи път се намира в такава ситуация – да се бори за своето оцеляване.

Унизителното състояние до което е докаран любимият ни отбор през последните 10 години управление изисква пълна мобилизация и отдаденост, за да успеем да го вдигнем от дъното и да го възкресим! Днес се обръщам към нашите милиони сънародници живеещи по света, далече от дома си.

Не само към левскарите в чужбина, а към всички българи със зов за помощ, да спасим една истинска институция в спорта, един Символ на любовта и победата, една вековна славна традиция!
Нека дадем един живителен тласък и нужната глътка въздух на “Левски”, за да се изправи на крака и нека докажем, че българите, които са далече от Родината имат силата да спасяват и да участват успешно в различни благородни каузи в любимата си България!

Сигурен съм, че всички заедно, обединени тук, в България и по целия свят, ние българите можем днес, чрез помощта си към стогодишната синя светиня, да докажем, че любовта ни може да направи чудото и да даде този толкова нужен мощен тласък на един клуб, носил толкова радост и щастие, да се изправи на крака.

Трябва ни само една живителна глътка въздух, за да се изправим на крака и да полетим и дълбоко вярвам, че с общи усилия ще успеем това да се случи.

Скъпи сънародници живеещи по света, далече от България, аз, Наско Сираков, който бях избран от феновете да застана начело на любимия си клуб в този катастрофален момент за него, се обръщам към вас с надежда и вяра, за вашата помощ, за да докажем, че дори и разпръснати по света, заедно можем да вършим чудеса, заедно сме силни и ще успеем!

Благодаря на Цветелин Димитров – продуцент на клипа, на Йордан Георгиев – оператор и на всички участвали в клипа спортисти, артисти, певици, за любовта и подкрепата им към “Левски” в този труден момент!

Обръщам се към всички медии, с молба да публикуват клипа в този тежък момент за “Левски”!
Заедно ще спасим “Левски” и той ще се върне към корените си!

Ваш Наско Сираков”, завършва футболната легенда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.