Не му е ден: Боби Михайлов хвърли оставка, след което се преби на леда пред БФС!

Боби Михайлов тегли няколко майни на "почистващите"!

https://goreshto.net/sport/ne-mu-e-den-bobi-mihaylov-hvarli-ostavka-sled-koeto-se-prebi-na-leda-pred-bfs/122021 Goreshto.net
Не му е ден: Боби Михайлов хвърли оставка, след което се преби на леда пред БФС!

Боби Михайлов тегли няколко майни на "почистващите"!

Не му беше ден днес на Боби Михайлов. Преди часове той най-после направи това, което половин и повече България чака и настоява от години - хвърли оставката си. Всъщност това беше ясно още от протеста, който се вдигна срещу него преди седмица, но някои предполагаха, че Боби ще бави топката поне до идната година.

Е, не. Днес бащата на Ники Михайлов официално и тържествено си подаде оставката и заяви, че колкото и да плюят по него, той е доволен от наследството, което оставя след работата си като директор на футболния Съюз.

Таман Боби Михайлов изрече това и се фръцна, за да си отиде, хоп - подхлъзна се и се пльосна юнашката по д-пе на леда. Ударът си беше силничък, а Михайлов откровено се разпсува след него, още преди да стане. Отръска се, поогледа се наоколо, тегли още две майни на почистването или липсата на такова и се качи на джипа си.

Бившият вече шеф на БФС щеше да се обажда и да нарежда да се почисти около сградата на Съюза, но пак се сети, че не е началник и изсъска под мустак да се оправят некадърниците.

Сигурни сме, че след това преживяване не е имал търпение да се прибере у дома, където вярната му Мария Петрова със сигурност ще му е сготвила нещо топло и вкусно.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.