Новата година е още по-щедра с промоцията на Inbet „Всички бонуси без депозит“

https://goreshto.net/sport/novata-godina-e-oshte-po-shtedra-s-promociyata-na-inbet-vsichki-bonusi-bez-depozit/124456 Goreshto.net
Новата година е още по-щедра с промоцията на Inbet „Всички бонуси без депозит“

Добрите приятели на Inbet имат още една причина за следновогодишни наздравици, защото любимият на геймърите онлайн оператор е подготвил щедра и изобилна промоция: “Всички бонуси без депозит”.

 

Тя ще бъде активна на 01.01.2024 г. от 00:00 ч. до 23:59 ч. на 04.01.2024 г.
Играчите могат да пробват късмета си в следните кампании: DISCO BOX, Персонални бонуси, Всички бонуси тип CASH BACK, както и
Бонус КЕШТЕРМИНАЛ. Така играчите ще могат да усетят тръпката от уникалното изживяване, без да инвестират лични средства.

 

Промоцията е подарък към верните клиенти и им осигурява бонус средства, безплатни завъртания или други предимства, без да се изисква първоначален депозит.

 

Участието е гарантирано на всички регистрирани лоялни потребители на inbet.com, които не са с поставени ограничения на своя акаунт. Ако подобни ограничения бъдат наложени по време на периода на провеждане на кампанията, то правото на участие на съответния потребител отпада.

 

 

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на https://inbet.com/help/responsible-gambling

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.