Серджио Падт изправи на нокти съпругата си и ръководството на „Лудогорец“

Съпругата му Мелани вече е вдигнала ръце

https://goreshto.net/sport/serdzhio-padt-izpravi-na-nokti-saprugata-si-i-rakovodstvoto-na-ludogorec/132854 Goreshto.net
Серджио Падт изправи на нокти съпругата си и ръководството на „Лудогорец“

Съпругата му Мелани вече е вдигнала ръце

Според запознати от Разград, вратарят на „Лудогорец” – Серджио Падт, е затънал до гуша в хазарт. 33-годишният холандец профуквал солидна част от заплатата си по казината в съседния град Русе. Падт получава 30 000 евро на месец, а жена му Мелани вече се е хванала за главата как да го озапти.

Проблемът е стигнал и до ръководството на „Лудогорец”, което обсъжда дали може да накара Падт да превежда поне две трети от заплатата си в банкова сметка, която да бъде под опеката на жена му. Семейството отглежда три деца и не може да си позволи комарджийски разхищения. Отделно, че холандецът е един от най-симпатичните играчи на „Лудогорец” и въобще не му подхождат подобни пороци.


Падт ходел да играе из русенските казина, тъй като в Разград все се намирал някой, който да го натопи пред началниците на „Лудогорец“. Едва ли за някого е изненада, че футболният клуб имал шпиони и в дунавския град. След като докладвали на Кирил Домусчиев хазартните зависимости на Серджио, той уж обещал, че ще прекрати посещенията на казината, но колегите му никак не вярват, че това ще се случи в действителност, тъй като вече са се напатили достатъчно.

За никого не е тайна, че предишният им вратар Владо Стоянов също беше известен комарджия и профука до шушка всичко спечелено, разбивайки живота и семейството си. В Разград се опасявали, че същото може да се случи и с холандския му наследник на вратата. Жена му била наясно с комарджийските увлечения и вече е вдигнала ръце, чудейки се какво да прави.

Ще бъде много жалко, ако Серджио Падт не спре навреме с хазарта, тъй като той и съпругата му Мелани имат три прекрасни щерки. Двамата са заедно вече 15 години, харесали се още като тийнейджъри, докато вратарят играел в юношеския тим на „Аякс”. Към момента бракът им все още се крепи, но във футбола ни има прекалено много случаи на провалени семейства именно заради хазарта.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.