Ще има ли сватба с Никол Шерцингер? Дали Шарапова ще прилапа Гришо отново?

https://goreshto.net/sport/shte-ima-li-svatba-s-nikol-shercinger-dali-sharapova-shte-prilapa-grisho-otnovo/49703 Goreshto.net
Ще има ли сватба с Никол Шерцингер? Дали Шарапова ще прилапа Гришо отново?

Мария Шарапова преследва Григор Димитров и по всякакъв начин се опитва да провали сватбата му със сегашната му любима Никол Шерцингер.

Оказа се, че Шарапова все още е влюбена в българския тенесист Григор Димитров и се опитва да осуети с всякакви пъклени планове сватбата му с Никол. Стратегията и за връщането на бившето и гадже започва от все по-често звънене по телефона и съобщения из Нета. Той обаче, почти не отговарял на обажданията и съобщенията и. Това още повече вбесявало руската тенесистка и тя крои следващата подла стъпка. Слуховете се разнасят и според тях следващата стъпка на Шарапова е да се намърда в леглото на Гришата. Ако успее по някакъв начин да го прелъсти и той си легне с нея само веднъж сватбата му с певицата ще бъде провалена. Естествено, ако всичко това се случи Шарапова бързо ще разкаже на бъдещата булка с всички подробности, какво точно се е случило. За сега обаче всеки един опит от страна на Шарапова да си върне Гришата е неуспешен. Той изглежда доста незаинтересуван от старата си изгора. Явно се е съсредоточил само и единствено върху любовта си с Никол. Това още повече влудява руската тенесистка и засилва „манията” и по него. Тя явно не може да понесе мисълта, че цели 3 години бяха заедно и той не и направи предложение за брак, а когато се събра с Никол му беше нужна само година, за да разбере, че иска да се обвърже с нея за цял живот. Да не забравяме, че бракът на Никол Шерцингер и Григор Димитров ще се сключи в България. Те ще се венчаят в края на тази година, защото тогава ангажиментите им ще са по-малко, сезонът на тениса ще е приключил. До церемонията има още доста време и само можем да наблюдаваме отстрани дали наистина тя ще се осъществи или Григор Димитров ще бъде излъган от Шарапова и тя ще постигне своето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.