Валери Божинов нацелува Стоичков публично

Той за пореден път показа уважението си към легендата

https://goreshto.net/sport/valeri-bozhinov-naceluva-stoichkov-publichno/117272 Goreshto.net
Валери Божинов нацелува Стоичков публично

Той за пореден път показа уважението си към легендата

Валери Божинов разцелува Христо Стоичков на прием в Сливен и така двамата демонстрираха отличните си отношения. С кратко видео в Инстаграм самият Божинов удостовери случилото се. Двамата бяха специални гости по повод отбелязването на 10-годишнината на ФК Сините камъни град Сливен.

 

Двамата за пореден път доказват уважение и прекрасни отношения въпреки че са лица на двете враждуващи агитки у нас – сини и червени. Така те се превръщат в пример за по-младите, демонстрирайки уважение въпреки всичките различия.

 

Видеото набързо събра хиляди лайкове в социалните мрежи като положителните коментари преобладават. Има засегнати фенове на „сините“, които дори в това видяха повод за съперничество и измерване кой е по-велик. Причина за коментарите са реплика на Божинов към Стоичков – „най-големия“. Някои потребители обръщат спора в едно вечно съперничество за най-велик футболист на България – Гунди или Стоичков. Все пак имайки предвид речника и мисловната дейност на Божинката, може да се поспори дали това е имал предвид.

 

Припомняме, че Валери Божинов се наложи като титуляр в националния отбор именно по времето когато треньор бе Христо Стоичков. Към настоящия момент Валери няма постоянен отбор, в който да бъде назначен, след като се ориентира към треньорската професия.

 

Малко по-късно Божинов побърза да се похвали и с нови снимки в социалните мрежи като този път той размени тениска с Бойко Борисов. Срещите на Божинката станаха повод за нови колажи в интернет пространството с негово участие.

Източник: gong.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.