Великият Тайсън Фюри втрещи: Минал съм над 500 жени! Не мога и ден без с*кс, но тази мръсотия ме отврати!

Тайсън Фюри сподели, че вече има очи само за жена си Парис!

https://goreshto.net/sport/velikiyat-taysan-fyuri-vtreshti-minal-sam-nad-500-zheni-ne-moga-i-den-bez-sks-no-tazi-mrasotiya-me-otvrati/123467 Goreshto.net
Великият Тайсън Фюри втрещи: Минал съм над 500 жени! Не мога и ден без с*кс, но тази мръсотия ме отврати!

Тайсън Фюри сподели, че вече има очи само за жена си Парис!

Големият боксьор Тайсън Фюри направи признание, което шокира света и то на два пъти. Той заяви, че през живота си е бил с над 500 жени и че не може да издържа и ден, без да го прави. После обаче добави, че отдавна вече е само с жена си Парис Фюри, която му роди цели седем деца и не иска да чуе за чуждо.

Всъщност феновете му останаха потресени от двата факта. Първо, че е бил с толкова огромен брой жени и второ, че се е осъзнал и е разбрал колко празно е живял. Рядко се случва някой мъж да е женкар (да не употребяваме по-грозната дума) и да се осъзнае. Фюри обаче го е направил.

"Противно ми е само като се сетя какво съм правил. Такава мръсотия, такъв отврат. Не го препоръчвам на никого, защото после осъзнаваш, че си празен, че не е имало смисъл. Отвращавам се от самия себе си и наистина съжалявам за тези неща", каза Фюри.

Той обаче не крие, че още е зависим от креватните ласки и го прави с жена си по минимум пет пъти в седмицата. "Случва се обаче и това е по-често, да го правим по три пъти на ден. Това ми дава страшен адреналин и ми помага и в спорта. Затова, когато съм някъде на тренировка, а съпругата ми я няма, обичам много да се задоволявам сам", шашна всички Тайсън.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.