WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти

Новите клиенти на сайта winbet.bg получават своя подарък веднага след първия си депозит

https://goreshto.net/sport/winbet-podaryava-po-50-bezplatni-zavartaniya-za-5-dni-na-vsichki-novi-klienti/123105 Goreshto.net
WINBET подарява по 50 безплатни завъртания за 5 дни на всички нови клиенти

Новите клиенти на сайта winbet.bg получават своя подарък веднага след първия си депозит

 

Новите клиенти на сайта на WINBET, които се регистрират между 12 и 16 декември, ще имат възможността да получат по 50 безплатни завъртания за пет дни за играта Honey of Gold веднага след като направят първия си депозит.

 

Предложението е валидно за нови клиенти на сайта winbet.bg, които завършат успешно своята регистрация и направят депозит в промоционалния период.

 

 Веднага след успешен депозит, новите клиенти на сайта ще получат своя първи бонус от 50 безплатни завъртания (free spins) в секция Моите оферти на своя игрален профил и трябва да го приемат с натискане на бутона Приеми. Срокът за приемане на бонуса е 24 часа. В следващите четири дни, те ще получават по още 50 безплатни завъртания за същата игра.

 

Всички печалби, реализирани чрез безплатните завъртания, ще бъдат добавяни в изтегляемия баланс на потребителите и те ще могат да ги ползват както намерят за добре, без допълнителни условия.

 

Пълна информация за правилата и условията на това предложение, както и за регистрацията на сайта и депозирането на средства за игра е налична на сайта winbet.bg.

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.