Започват тегленията на победителите в Коледния шанс на игрални зали WINBET

Награди за общо 500 000 лв. ще бъдат раздадени сред клиентите на залите на компанията

https://goreshto.net/sport/zapochvat-tegleniyata-na-pobeditelite-v-koledniya-shans-na-igralni-zali-winbet/123566 Goreshto.net
Започват тегленията на победителите в Коледния шанс на игрални зали WINBET

Награди за общо 500 000 лв. ще бъдат раздадени сред клиентите на залите на компанията

  

Тегленията на победителите в обединената бонус игра Коледен шанс с общ награден фонд 500 000 лв. започват. Те ще се проведат в две последователни вечери – днес и утре, 19 декември, от 21:30 ч. на живо във всички игрални зали на WINBET в страната.

 

В двете тегления ще бъдат раздадени по една премия от 50 000 лв., по 16 премии от по 5 000 лв. и по 10 награди от по 2 000 лв.

 

Победителите в играта ще бъдат определени на случаен принцип сред притежателите на талони за участие и тегленето ще продължи докато бъдат определени победителите за всички премии сред присъстващите в залите на WINBET.

И в двата дни с празнични тегления на печеливши, между 12:00 ч. и полунощ,  WINBET ще раздаде и десетки кеш премии, които ще бъдат разпределени на напълно случаен принцип сред игралните автомати в залите на компанията. Общата стойност на тези премии ще бъде по 100 000 лв. във всеки от двата дни. За да бъдат спечелени тези премии не е необходимо притежаването на талон за участие.

 

Пълна информация за правилата и условията за участие в обединената бонус игра е налична във всички игрални зали на WINBET. 

 

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.