Защо?! Великата Стефка Костадинова се обезобрази! Потребители в шок: Прилича на извънземно! (СНИМКИ)

Стефка Костадинова падна в капана на пластичната хирургия!

https://goreshto.net/sport/zashto-velikata-stefka-kostadinova-se-obezobrazi-potrebiteli-v-shok-prilicha-na-izvanzemno-snimki/123288 Goreshto.net
Защо?! Великата Стефка Костадинова се обезобрази! Потребители в шок: Прилича на извънземно! (СНИМКИ)

Стефка Костадинова падна в капана на пластичната хирургия!

Стресираща е изненадата, която голямата Стефка Костадинова поднесе на почитателите си. Снимка на 58-годишната ни рекордьорка обиколи нета, а потребителите изпаднаха в шок като мнозина отказаха да повярват, че това е Стефка.

"Абсурд! Невъзможно! Тук е играл гаден фотошоп на някой, който иска да се подиграе със Стефчето", коментират потребители, но за жалост се оказаха неправи. Фотосите са си съвсем истински и релни, и това на тях е Костадинова.

Стефка Костадинова, за жалост, се е превърнала в поредна жертва на пластичната хирургия и то при все, че възрастта й далеч не е преклонна. За годините си обаче, лекоатлетката е прекалявала на няколко пъти, за да се стигне до това, което виждаме днес в нета.

Лицето на Стефка е просто неузнаваемо - цялото е като подпухнало, месесто, още малко ще се пръсне, а очите й наподобяват на китаец. Знаем с какво се постига този дефект - с прекомерна употреба на филъри и на лифтинг процедури, които в много случаи са нож с две остриета.

"Защо бе, Стефче?! Това не си ти! Това прилича на извънземно", искрено съжаляват почитателите й и я съветват да спре с тази си мания, преди да се е окепазила тотално.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.