Завишените коефициенти на WINBET за финала на Шампионската лига зарадваха стотици клиенти

Компанията предложи десетки специални пазари за големия мач

https://goreshto.net/sport/zavishenite-koeficienti-na-winbet-za-finala-na-shampionskata-liga-zaradvaha-stotici-klienti/111674 Goreshto.net
Завишените коефициенти на WINBET за финала на Шампионската лига зарадваха стотици клиенти

Компанията предложи десетки специални пазари за големия мач

 

Стотици клиенти на WINBET отново успяха да се възползват от специалните предложения със завишени коефициенти за финалния мач от Шампионската лига между Манчестър Сити и Интер на сайта winbet.bg.

 

Клиентите на сайта имаха избор от десетки нестандартни пазари за срещата, за които WINBET предложи супер завишени коефициенти.

 

Предложението „Ерлинг Холанд  да бъде фаулиран и да отправи точен удар“, с коефициент 1.70, бе сред най-предпочитаните от клиентите на сайта за този мач. Пазари като „Жълт картон за бавене на време: Да“, предложен с доста привлекателния коефициент 5.00 и „Старши треньор или играч на пейката да получи картон: Да“, с коефициент 4.50, също бяха сред търсените предложения на WINBET за срещата и също донесоха приятни печалби за клиентите, които ги избраха.

 

Сред останалите предложения със завишени коефициенти бяха и пазари за изпълнени корнери, вратарски спасявания, точни удари, картони и нарушения срещу конкретни играчи и т.н.

 

Предложенията със супер завишени коефициенти на WINBET за избрани спортни събития са само част от множеството функционалности на сайта winbet.bg, които са на разположение на любителите на  футболните прогнози. Компанията редовно предлага и завишени залози (с 0% марж) за пазарите „Краен резултат“ и „Победител“ за множество спортни срещи.

 

Заедно с Бонус колонка, Ранно изплащане на печалби за футбол и баскетбол и Отменен залог, специалните предложения със супер завишени коефициенти и 0% марж, са поредната инициатива на WINBET, която превръща спортните залози в още по-вълнуващо и интересно преживяване.

 

Пълните правила и условия за ползването на тези и други функционалности на сайта са публикувани на сайта winbet.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.