Скандалните разкрития от дъртата любовница на принц Хари ще го довършат

Твърди, че принцът има “страхотен език“

https://goreshto.net/svyat/skandalnite-razkritiya-ot-dartata-lyubovnica-na-princ-hari-shte-go-dovarshat/46931 Goreshto.net
Скандалните разкрития от дъртата любовница на принц Хари ще го довършат

Твърди, че принцът има “страхотен език“

Второразредната актриса от британски риалити продукции Катрин Оманеи реши да използва шума около автобиографията на принца беглец – Хари, за да огласи интимната си връзка с него.

51-годишната днес лелка е изкарала кратък романс със синьокръвния наследник, когато той е бил само на 21, а тя – на 34 години и с две пораснали деца.

„Хич не ми се вярва да присъствам в книгата на Хари – той е наследник на короната, а аз – разведена лелка“, започва изповедта си пред в. „Сън“ застаряващата блондинка.
„Запознахме се чрез общи приятели. Първата ни вечер заедно завърши с жестоко напиване в бар „Еклипс“ в Кенсингтън“, твърди тя.

Според нея още същата вечер станало ясно, че принцът има „страхотен език“. Не става обаче ясно дали актрисата загатва за уменията му да се целува или за лиз-близ забавления помежду им. Тълкуването оставяме на читателите.

По това време – през пролетта на 2006 г. Оманеи все още е омъжена, но живее отделно от бащата на двете си отрочета. Дори вече е подала документи за развод.
„Хари е изключителен джентълмен – направи ми най-вкусния сандвич с бекон, който някога съм опитвала през живота си. Говорихме си с часове, боричкахме се, смяхме се… Накрая лично ме откара у дома при двете ми дъщери Руби и Джейд, които бях оставила на бавачката.

Според Оманеи с принца са имали още три срещи, преди той да се покрие и да смени телефонния си номер. Причината – тяхната снимка се появява в таблоидите. И макар папараците да не успяват да идентифицират русокосата дама, Хари решава да запази дистанция.

Второразрядната актриса твърди, че въпреки това не му се сърди, защото той бил млад и все още доста незрял по онова време.
Три години по-късно случайно се видели в Барбадос и реакцията му била прекрасна – вместо да се прави, че не я познава, Хари разбутал охраната, отишъл при нея, целунал я и я попитал къде са момичетата.

Тогава тя била прясно омъжена за втори път и не направила какъвто и да било опит да възстанови връзката си с кралската особа. Оманеи твърди, че има само прекрасни спомени от него и допълва, че той е достоен наследник на короната. Категорична е, че ако бил с 10 години по-голям, щял да е перфектният мъж за нея.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.