Ядец: Горещата Ивана Кнол се превърна в огромно разочарование на полуфинала! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/svyat/yadec-goreshtata-ivana-knol-se-prevarna-v-ogromno-razocharovanie-na-polufinala-snimki/46937 Goreshto.net
Ядец: Горещата Ивана Кнол се превърна в огромно разочарование на полуфинала! (СНИМКИ)

Ивана Кнол се изложи баш на полуфинала!

Хърватката Ивана Кнол, която стана символ на Мондиала в Катар и успя да разпали страстите дори у тамошното мъжко население, срина милионната публика и се превърна в огромно нейно разочарование. При това точно на полуфинала, когато Хърватия се бореше с Мароко за трето и четвърто място.

Горещата Ивана Кнол не спираше да показва прелестите си и да заголва гръд, бедра, че и дупе по време на цялото световно първенство, но сега реши да се облече. Тя нахлузи фланелка на хърватския тим, която само леко върза под бюста си. Прелестите й обаче останаха скрити за очите на жадните фенове.

“Е, бива ли такива работи сега?! Браво бе, девойко! А беше обещала, че всичко ще свалиш от себе си. Как виках аз за Хърватия само заради нея, ама нейсе”, пише потребител в нета. Припомняме, че действително Ивана бе обещала гръмко, че ако родината й стане шампион на Мондиала, тя ще се съблече пред всички чистак гола.

Invalid domain: googleusercontent.com
Това не стана, след като Аржентина надви Хърватия преди дни и може би това е и поводът Кнол да се “облече до уши”. Но да не я мислим нея, защото само за един месец тя си спечели няколко милиона последователи в Инстаграм и заби много моделки в земята. Ай, честито!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.