64-годишната Мадона не е на себе си: 25-годишното й гадже я заряза, била му дърта! (СНИМКИ)

Мадона е бясна от постъпката на младока Андрю Дарнел!

https://goreshto.net/svyat/64-godishnata-madona-ne-e-na-sebe-si-25-godishnoto-y-gadzhe-ya-zaryaza-bila-mu-darta-snimki/52906 Goreshto.net
64-годишната Мадона не е на себе си: 25-годишното й гадже я заряза, била му дърта! (СНИМКИ)

Мадона е бясна от постъпката на младока Андрю Дарнел!

25-годишният Андрю Дарнел, който беше гадже на 64-годишната Мадона, приключи аферата си с нея, а Мадж е бясна. Това разкриха официално близки до кралицата на попа източници като заявиха, че тя не е била толкова влюбена в красавеца, но егото й е накърнено.

Според слуховете, Андрю вече е с нова любима, която е доста по-близо до възрастта му, а за Мадона той казал, че е готина, било му е интересно в началото, но... вече му идвала твърде стара.

"Не мога да бъда повече с нея, какво са очаквали някои, да се оженим ли, или дете да имаме?! Тя е страхотна в работата си, но е дърта за мен и това е зле дори в леглото", казал Дарнел, а Мадона буквално побесняла.

Двамата с Андрю се запознаха на фотосесия през миналия август и се гаджосаха, а Мадона се смеела, че това е поредното й завоевание. Е, сега очевидно самочувствието й е спаднало с няколко единици надолу, защото тя се оказа в ролята на зарязаната.

"На Мадж не й се е случвало често мъж да я остави, преди винаги тя ги зарязваше. Но с годините и с мераците й към млади момченца, тези неща ще й се случват все по-често. Май е време да се ориентира към истинска и спокойна любов, която може да й даде само мъж на нейната възраст", категорични са хора от екипа й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.