Бързо валидол под езика!! Не е за вярване в какво се превърна Селена Гомес! (СНИМКИ)

Селена Гомес е претърпяла пълна промяна във визията!

https://goreshto.net/svyat/barzo-validol-pod-ezika-ne-e-za-vyarvane-v-kakvo-se-prevarna-selena-gomes-snimki/130624 Goreshto.net
Бързо валидол под езика!! Не е за вярване в какво се превърна Селена Гомес! (СНИМКИ)

Селена Гомес е претърпяла пълна промяна във визията!

Кой не е цъкал с език от възхищение или не е въздишал по сладката Селена Гомес?! Помним времето, когато тя дойде и у нас, а по петите й всяка минута търчаха стотици обезумели фенове. Бившата приятелка на Джъстин Бийбър беше буквално - уау! Красива, грациозна, нежна и сладуреста като бонбон.

Но... беше. За огромно съжаление. Не, че няма да продължим да я харесваме, но промяната във визията й е наистина шокираща. Преди часове милиони видяха снимката, която Селена пусна в нета, очевидно харесваща се, но не такова бе мнението на потребителите.

За едно нещо можем да й кажем "машалла" и това е размерът на гръдната й обиколка. Бомбите на Селена Гомес преливат и сякаш всеки момент ще експлоадират, толкова са напращели. И това не е силикон, а естествените й форми, които са яко налели заради качените килограми.

Гомес е напълняла драстично като вероятно е качила около 15-20 килограма. Тя обаче пет пари не дава и не спира да се снима разголена. Виждаме паласки по талията й, която е станала също доста обширна в диаметър, а лицето й е подпухнало и някак остаряло.

На нея явно не й дреме и честно казано, донякъде това е добре. Така де, ако сам не се харесваш, кой ще чакаш да те хареса...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.