Бен Афлек взриви ефира: Издаде най-голямата тайна на Дженифър Лопес! (Ще го "обезглави" ли тя?!)

Бен Афлек се разбъбри повече от очакваното и издаде Дженифър Лопес!

https://goreshto.net/svyat/ben-aflek-vzrivi-efira-izdade-nay-golyamata-tayna-na-dzhenifar-lopes-shte-go-obezglavi-li-tya/55057 Goreshto.net
Бен Афлек взриви ефира: Издаде най-голямата тайна на Дженифър Лопес! (Ще го "обезглави" ли тя?!)

Бен Афлек се разбъбри повече от очакваното и издаде Дженифър Лопес!

Ще има ли гръм в рая на Дженифър Лопес и Бен Афлек - това се запитаха зрители след последното интервю на актьора, в което той шокира света с разкритие за латино дивата. На практика Бен издаде най-голямата тайна на жена си, която от години вади хляба на редица медии. А именно - каква е диетата на Лопес?!

Запитан този въпрос в ефир и как Джени продължава да изглежда съвършено, при все, че е на 53 навършени години, Афлек се замисли за секунда, а после реши да си отвори устата и да "изпее" всичко.

"Добре. Ще го кажа веднъж и дано тя не ми се разсърди, но... Истината е, че жена ми никога не е пазила диети. Ако щете вярвайте, но тя яде с апетит и яде всичко - от сладолед и торти, до пица и паста. Каквото й се хапва, си го взима. Вярно е обаче, че тренира редовно и спортът е част от деня й. Но аз също спортувам, ама не изглеждам на 20, нали?! Явно при нея не е само до тренировки, това е нещо, което Бог й е дал. Тя е просто неземна, вълшебна е", заяви Бен. Което бе толкова мило, че дори и Лопес да се шашне от "голямата му уста", надали ще му се сърди дълго.

Е, Бен допълни с усмивка и друго - че вероятно сега доста хора ще започнат да обичат съпругата му по-малко, защото ще й завидят за гена. "Друго си е да вярваш и да си казваш - ето я Дженифър Лопес, изглежда добре, но това е, защото цял живот е гладувала", смее се актьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.