Бившата на Гришо му мъсти: Мадалина се върна при старата си любов Филип Плейн! (СНИМКИ)

Мадалина Ганеа беше с дизайнера преди Гришо!

https://goreshto.net/svyat/bivshata-na-grisho-mu-masti-madalina-se-varna-pri-starata-si-lyubov-filip-pleyn-snimki/126353 Goreshto.net
Бившата на Гришо му мъсти: Мадалина се върна при старата си любов Филип Плейн! (СНИМКИ)

Мадалина Ганеа беше с дизайнера преди Гришо!

Бившата приятелка на Гришо - Мадалина Ганеа явно се стреми да му отмъсти и да покаже, че пет пари не дава за връзката им, не страда от раздялата и продължава напред. Румънката започна да пуска снимки и сторита не с кого да е, а със старата си любов - Филип Плейн.

Манекенката беше във връзка с дизайнера доста преди да се запознае с Григор Димитров, но двамата се разделиха неясно защо. Всъщност май е ясно - нито Плейн, нито Ганеа обичат да си седят на з@дниците и да бъдат моногамни. Знаем, че самата Мади е минала през огромен брой кревати на известни мъже от целия свят - от холивудски звезди до мастити бизнесмени и политици.

С нашия Гришо тя беше едва няколко месеца, но двамата не спираха да се прегръщат и целуват публично. Впоследствие се разделиха, а Мадалина обвини Григор в изневяра. Дали е така, Гришо не коментира, а се зае да си гледа тениса, от което, разбира се, спечели.

Сега Ганеа отново се е обърнала към Филип Плейн, но дали отношенията им са романтични и сериозни, или са просто стари гаджета и настоящи приятели, ще се разбере занапред.

"На нашия Гришка му трябва наистина умно и свястно момиче, а не шавлива кака, каквито все ги забърсва", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.