Бившата на Гришо се вайка: Годините започнаха да личат на лицето ми! (ето как се подмладява Мадалина Ганеа)

Мадалина Ганеа призна, че още не иска да прибягва до драстични интервенции!

https://goreshto.net/svyat/bivshata-na-grisho-se-vayka-godinite-zapochnaha-da-lichat-na-liceto-mi-eto-kak-se-podmladyava-madalina-ganea/121637 Goreshto.net
Бившата на Гришо се вайка: Годините започнаха да личат на лицето ми! (ето как се подмладява Мадалина Ганеа)

Мадалина Ганеа призна, че още не иска да прибягва до драстични интервенции!

Мадалина Ганеа, у нас известна вече като бившата на Григор Димитров, направи неочаквано признание пред последователите си. А именно, че възрастта и годините започват да й личат. Да, тя още няма 40 лазарника, но въпреки това, на много снимки личеше, че е някак повехнала, някак уморена, остаряла дори...

Въпреки че е красиво, лицето на Мадалина не беше свежо и жизнено, поради което тя реши да вземе мерки. Направи го в Ню Йорк, по време на работен ангажимент и се похвали, че се разкрасява с така наречения "вампирски лифтинг".

Това е процедура, която се прави отдавна и при която се взима кръв от самия пациент, а после отделят от нея тромбоцитите, богати на плазма. Тази плазма се инжектира в лицето, заедно с филър с хиалуронона киселина и това моментално допринася за освежаване, изглаждане и подмладяване на лицето.

Мадалина не крие, че се страхува от поставянето на ботокс и още повече от интервенциите, които се правят по хирургичен път. Тя казва, че някой ден, разбира се, би се подложила и на това, но само ако няма друг начин за действие. И, когато стане поне над 55-60 години.

Между другото, вампирският лифтинг се прави и на много места у нас, като цената му е поносима.

Източник: България днес

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.