Близки до Шакира и Пике взривиха: За каква изневяра говори тя, като връзката им беше отворена?!

Шакира и Пике са имали отворена и модерна връзка?!

https://goreshto.net/svyat/blizki-do-shakira-i-pike-vzriviha-za-kakva-iznevyara-govori-tya-kato-vrazkata-im-beshe-otvorena/112827 Goreshto.net
Близки до Шакира и Пике взривиха: За каква изневяра говори тя, като връзката им беше отворена?!

Шакира и Пике са имали отворена и модерна връзка?!

Така наречената "отворена връзка" са имали Шакира и Пике. Това твърдят сега близки до бившата двойка и се чудят защо певицата реве, плаче и скубе коси за изневяра, която на практика не съществува. Те заявиха, че от три години насам Шакира и Жерар Пике се разбрали, че са семейство, гледат си децата заедно, но и живеят свободно.

"Договорката беше всеки да прави, каквото си иска и да се вижда с когото иска, като по този начин уж нямало да си омръзнат и да се настроят враждебно един към друг след като ги натисне рутината. А то какво стана?! Пике се хвана с Клара Чиа, а Шакира изтрещя. Да не би да е искала само тя да си хойка и да му кръшка?!", коментират източниците.

Припомняме, че връзката на футболиста с младата му приятелка Клара датира от близо година, преди латино дивата да разбере за нея. И в момента двамата са заедно, а Пике не спира да повтаря публично, че е влюбен.

От своя страна Шакира така се вбеси, че даде поредица от интервюта, в които попиля бившия си, забрани му дори да вижда децата и написа цели две подигравателни песни за него, които станаха хитове.

Като гледаме как болезнено латината прие любовта на Пике и Клара, сме склонни да се съмняваме, че преди това с него са имали отворена връзка. По-скоро нещата са такива, каквито изглеждат - той й сложи рога, а тя го намрази. Класика!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.