Бомба: Дават 1 милион евро на Клара Чиа за пикантни подробности около изневярата на Пике!

Клара Чиа Марти се превърна в най-търсената звезда в Испания!

https://goreshto.net/svyat/bomba-davat-1-milion-evro-na-klara-chia-za-pikantni-podrobnosti-okolo-iznevyarata-na-pike/53740 Goreshto.net
Бомба: Дават 1 милион евро на Клара Чиа за пикантни подробности около изневярата на Пике!

Клара Чиа Марти се превърна в най-търсената звезда в Испания!

Невероятно, но самият факт - любовницата на Пике, която вече е негова официална любима, се превърна в най-търсената от медиите звезда в цяла Испания. Конкурентката на Шакира, която е в нервен срив вече месеци наред, явно наистина обичала и разочарована от футболиста, получи страхотно предложение.

Такова предложение не се отказва, макар че латино дивата не спира да обижда и провокира бившия си и Клара. Телевизия в Испания обаче е готова да брои 1 милион евро на Чиа, за да отида в ефир и да разкаже пикантни подробности за връзката си с Пике - как и къде е започнала, как са се крили от Шакира, как той е "тъкал на два стана", как се е разбрало всичко и прочие...

Въпреки обидите на Шаки обаче, младата Клара не иска да си го връща и да отвръща на удара. Явно тя наистина е влюбена в Жерар Пике и е отказала твърдо на телевизията, както и на всички медии, които са се свързвали с нея досега.

"Не искам да богатея на гърба на любовта си, нито на гърба на Шакира. Изобщо не искам да влизам в никакъв конфликт с нея, защото винаги съм я харесвала. Някои неща просто се случват. Това е живот, никой не знае какво му готви съдбата, когато завие зад ъгъла", казва Клара Чиа.

Явно засега поне историята й с Пике ще остане тайна, а вероятно и той ще е първият, който би разказал за нея, когато му дойде времето.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.