Бомба: Пике оставя Клара Чиа, отива при Шакира! (пълни подробности)

Жерар Пике ще лети за Щатите тези дни, отива при Шакира!

https://goreshto.net/svyat/bomba-pike-ostavya-klara-chia-otiva-pri-shakira-palni-podrobnosti/109539 Goreshto.net
Бомба: Пике оставя Клара Чиа, отива при Шакира! (пълни подробности)

Жерар Пике ще лети за Щатите тези дни, отива при Шакира!

Шакира и Пике съвсем скоро ще бъдат заедно отново. За жалост обаче не като двойка, това вече е напълно невъзможно - не и след болката, която взаимно си причиниха. Знаем, че Пике изневери на певицата и се влюби в младата Клара Чиа, а Шакира пък го осмя пред целия свят.

Помежду им мостовете са изгорени, но остават две същества, които ще ги събират винаги - техните синове. Именно при тях отива тези дни футболистът, който току-що се завърна от Дубай с младата си любима. Пътуването до Емирството беше подарък за рождения ден на Клара, която стана на 24 години.

Видно е, че връзката между двамата е сериозна и поне на този етап се обичат лудо. В противен случай никой от тях нямаше да изтърпи скандалите и цирковете около сагата с Шакира.

При синовете си в Америка Пике ще остане едва пет дни, защото все още с латино дивата не са уредили законово всички подробности около времето за посещения и срещи на Жерар Пике с децата.

Самата Шакира пък се кани да си купи имение на остров Фишър, който е неописуемо красив, но имотите струват луди пари. До острова, който е охраняван до зъби, се стига само с лодка или вертолет, а на него живеят общо 1300 милионери.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.