БОМБА В КРАЛСКИЯ ДВОР: Хари не е син на Чарлз?

Принц Хари поде битка с таблоидите на Острова

https://goreshto.net/svyat/bomba-v-kralskiya-dvor-hari-ne-e-sin-na-charlz/111624 Goreshto.net
БОМБА В КРАЛСКИЯ ДВОР: Хари не е син на Чарлз?

Принц Хари поде битка с таблоидите на Острова

"Имам надежда да сложа край на безумието в медиите", заяви принц Хари по време на своите показания във Върховния съд в Лондон по процеса срещу групата на таблоида "Мирър". Хари направи това изказване по време на кръстосания разпит от Андрю Грийн, адвокатът на медията, който го помоли да проясни фразата, която бе включена в писмените му показания пред съда, в които той обвиняваше журналистите на таблоида, че имат „кървави ръце“.

"Като дете и тийнейджър, станах жертва на нахлуването на пресата в голяма част от моя живот до тук", сподели херцогът, като добави: "Има хиляди, може би милиони статии, написани за мен от времето, когато бях на 12 години. Като дете, всяка от тези статии изигра разрушителна роля в моето отрастване".

След това той потресе аудиторията с изказването си: "Откакто съм роден, разпространяват се слухове, че истинският ми баща не е крал Чарлз, а Джеймс Хюит (един от сочените за любовници на принцеса Даяна). Дълго време се замислях за причините зад тези слухове. Пресата желаеше да се появи съмнение сред хората, за да бъда изгонен от кралското семейство".

Принц Хари също така осъди своята "параноя", в която се озовал още като дете: "Когато лична информация, която знае само един или двама души, излиза на първа страница на вестник, кръгът от приятели започва да се свива все повече. Голямата част от публикациите се отнасят към партньор, приятел, източник, близък човек, което създава подозрения относно източника на тази информация. Чувствах, че не мога да се доверя на никого, което беше ужасно за мен, особено когато бях толкова млад".

Принц Хари пристигна в Кралския съд в Лондон, където го очакваше тълпа от оператори и журналисти. Впрочем, за първи път се случва от над век насам член от кралското семейство Уиндзор да се появи в съдебната зала, въпреки че е качеството си на свидетел и обвинител.

Последният път това се случило през 1891 година, когато престолонаследникът принц Едуард влиза в съдебна зала, която и възмутило кралица Виктория. Сега, 132 години по-късно, същото се случва с принц Хари във Върховния съд в Лондон.

Крал Чарлз III определи като „самоубийствен ход“ решението на сина си да съди таблоидите.

Източник: lupa.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.