Бомба: Вижте Никол Шерцингер като умита, без капка грим! (как ви харесва повече бившата на Гришо - СНИМКИ)

Никол Шерцингер наскоро се сгоди за Том Еванс!

https://goreshto.net/svyat/bomba-vizhte-nikol-shercinger-kato-umita-bez-kapka-grim-kak-vi-haresva-poveche-bivshata-na-grisho-snimki/113952 Goreshto.net
Бомба: Вижте Никол Шерцингер като умита, без капка грим! (как ви харесва повече бившата на Гришо - СНИМКИ)

Никол Шерцингер наскоро се сгоди за Том Еванс!

Може ли да й дадете 45 години?! Говорим за бившото гадже на Григор Димитров, която го подлуди преди години - певицата Никол Шерцингер. Днес от романса й с Гришо остана само блед спомен. Той е откачил от страст по модела и актриса Мадалина Ганеа, а Шерцингер пък стяга сватба с младия и готин Том Еванс, който наскоро й падна на колене с уникален пръстен.

Явно щастието си казва думата, защото Шерцингер изглежда умопомрачително. Да, с пет тона макиаж върху лицето, стават чудеса с всяка дама, дори и с най-невзрачните, а Никол сме я виждали с грим и признаваме, че е убийствена.

Но днес тя се пусна от плажа без капка грим по лицето си и остави изумени всички. Вярно е, че когато си свикнал да възприемаш една жена обилно "нарисувана", после ще ти изглежда някак "умита", което си е вярно. Но ако се вгледаме в лицето на Никол по-подробно, ще видим, че тя е ултра готина и без макиаж.

Зашо ли?! Ами затова, защото кожата й е като прасковка - гладка, стегната и опъната, без помен от увисване или бръчки. Разбира се, певицата разполага с милиони, така че процедурите за подмладяване не са й чужди, но колко богати и известни дават пари за същото, а изглеждат като цедени лимони?!

При Шерцингер се дължи и на ген, който очевидно е добър. Браво!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.