Бомба: Жесток скандал между крал Чарлз Трети и Камила! (ВИЖ ТУК)

Чарлз Трети бил бесен на Камила!

https://goreshto.net/svyat/bomba-zhestok-skandal-mezhdu-kral-charlz-treti-i-kamila-vizh-tuk/110339 Goreshto.net
Бомба: Жесток скандал между крал Чарлз Трети и Камила! (ВИЖ ТУК)

Чарлз Трети бил бесен на Камила!

Страшен скандал избухна между крал Чарлз Трети и съпругата му Камила - кралица консорт, който разбуни духовете в кралството. Всичко се разиграло в деня на коронацията на Чарлз - 6 май, но продължило и много дни след това, докато на него не му прекипяло и не избухнал.

Причината за свадата е в Камила, която буквално побъркала мъжа си от мрънкане и нападки по отношение на сина му Хари. Камила била твърдо против принц Хари да присъства на коронацията и фактът, че той бе там, я подлудил.

Тя с часове и с дни обвинявала мъжа си и му пилила на главата, че е трябвало да бъде по-рязък и строг с Хари, който си позволил да накърни репутацията на семейството си и целия кралски двор.

Знаем, че Камила и Хари не само не се долюбват, но и той я нарече "злобна жена" и "гадна интригантка" в биографичната си книга. Хари обаче пет пари не дава за това какво мисли Камила, той бе ясен, че няма да пропусне коронацията на баща си и отиде на нея.

Разбира се, Меган Маркъл не беше в Англия, защото скандалът около нея щеше да бъде нечуван, но Хари бе там, където му е мястото. След коронацията на Чарлз той не се появи на никакво друго събитие, а си хвана самолета и се върна в Америка.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.