Брад Пит публично: Ако не беше Брадли Купър, да съм умрял от пиене!

https://goreshto.net/svyat/brad-pit-publichno-ako-ne-beshe-bradli-kupar-da-sam-umryal-ot-piene/46986 Goreshto.net
Брад Пит публично: Ако не беше Брадли Купър, да съм умрял от пиене!

За проблемите с алкохола на Брад Пит се знае отдавна. Още повече, че бившата му вече жена Анджелина Джоли ги използва срещу него по всичките им съдебни дела и особено в битката за децата и попечителството им върху тях. Анджи не спря да говори как Брад е бил пиян постоянно и как се е отнасял грубо с нея и децата като дори физически е посягал на последните.

Самият Пит не отрича, че е бил наистина пристрастен, но се кълне, че никога не е наранявал наследниците си, нито Джоли, по никакъв начин. Преди дни Брад призна публично и благодари на човека, който го е спасил от пиенето. И това се оказа Брадли Купър.

“Той, Брадли, ме спаси. Буквално. Ако не беше той, досега можеше и да съм умрял от поркане. Преживях адски период, в който ежедневно пресушавах по не само една бутилка. А покрай развода стана още по-страшно, защото исках децата си, а бях заплашен, че ще ги изгубя. Днес смело казвам, че съм нов човек, чист съм от много време и се чувствам фантастично”, заяви Брад Пит.

Invalid domain: googleusercontent.com
Към днешна дата той има нова приятелка, но и поддържа тясна връзка с бившата си жена Дженифър Анистън, с която, за разлика от Джоли, останаха добри приятели.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.