Брад Пит размаза Анджелина: Най-горещата ми сцена изобщо не беше с нея!

https://goreshto.net/svyat/brad-pit-razmaza-andzhelina-nay-goreshtata-mi-scena-izobshto-ne-beshe-s-neya/52024 Goreshto.net
Брад Пит размаза Анджелина: Най-горещата ми сцена изобщо не беше с нея!

Брад Пит разкри нещо, което мнозина не очакваха!

Брад Пит дълги години беше олицетворението на перфектния мъж, в перфектния брак, с перфектната жена в лицето на Анджелина Джоли. Е, както отдавна е ясно, на света нищо перфектно няма и Бранджелина потвърдиха това с развода си и шумния скандал около него.

Те вече не са заедно от няколко години като споровете им за миналото и за бъдещето на децата продължават. Знаем, че когато се хвана с нея, Брад беше щастливо женен за Дженифър Анистън, с която и до днес са в прекрасни отношения. Всички си въобразяваха, че Джоли му е изпила мозъка по време на снимките на “Мистър и мисис Смит”, където и се влюбиха. И че му е прилагала кой знае какви интимни хватки в любовните сцени…

Е, самият Брад отрече това и преди дни призна, че интимната сцена, която го е възбудила и му е харесала най-много, не е изобщо с Анджелина. Той заяви, че това е било преди много години, по време на снимките на сериала “Далас”, когато е трябвало да се целува и натиска в купа сено със сладката Шалейн Маккол.

“Да, още си спомням онези моменти и признавам, че ми е било най-хубаво. Всичко беше някак спонтанно, свободно и определено горещо”, смее се Брад Пит.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.