Брад Пит съсипан: И втората му дъщеря Шайло не иска да чува за него, нито да носи името му!

Брад Пит тъкмо си беше наумил, че ще се сближи с щерка си след пълнолетието й!

https://goreshto.net/svyat/brad-pit-sasipan-i-vtorata-mu-dashterya-shaylo-ne-iska-da-chuva-za-nego-nito-da-nosi-imeto-mu/134977 Goreshto.net
Брад Пит съсипан: И втората му дъщеря Шайло не иска да чува за него, нито да носи името му!

Брад Пит тъкмо си беше наумил, че ще се сближи с щерка си след пълнолетието й!

60-годишният Брад Пит преживя пореден удар и то от втората си биологична дъщеря Шайло. Актьорът чакаше с нетърпение деня, в който Шайло ще стане  на 18 години, за да може да взима сама решенията си и да не зависи от тези на майка й Анджелина Джоли.

Пит вярваше, че тогава Шайло и той най-после ще могат да се сближат и да наваксат пропуснатото време, в което Джоли му забраняваше срещи с нея, но уви. Броени дни след рождения й ден, Шайло отиде сама и лично подаде документи за смяна на името си. Тя твърдо отказва да носи името на Брад Пит и иска да остане само с това на Анджелина Джоли.

Скандалите и дори по-точно - войната между Джоли и Пит е от години като двамата реално се мразят. Джоли е настроена толкова зле към Брад, че забраняваше на децата им да се виждат с него. Пит многократно я е обвинявал публично, че им разказва лъжи, за да ги настрои срещу него и явно целта е постигната.

Първо от името на Брад Пит се отказа дъщеря му Вивиан, а ето, че сега и Шайло. "Това силно наранява Брад, той многократно е опитвал да се разбере, да говори нормално с Анджелина, но не успя. Тя е настроена много зле към него и едва ли ще промени мнението си", коментират близки до бившата двойка източници пред медиите.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.