Британският елит се събра на летен бал в замъка Гьоринг. Българката Габриела Кирова блестеше като истинска принцеса сред гостите.

https://goreshto.net/svyat/britanskiyat-elit-se-sabra-na-leten-bal-v-zamaka-gyoring-balgarkata-gabriela-kirova-blesteshe-kato-istinska-princesa-sred-gostite-2/138688 Goreshto.net
Британският елит се събра на летен бал в замъка Гьоринг. Българката Габриела Кирова блестеше като истинска принцеса сред гостите.

Британският елит се събра този уикенд на летен бал в Замъка Гьоринг с благотворителна цел в помощ на ветераните от войната. Събитието беше организирано от Lady Colin Campell , която е свързана чрез брака и предци си с всички кралски семейства по света. Още през 1992 година лейди Кампел написва бестселъра на London Times и New York Times “Diana in Private, който вдигна капака на състоянието на брака на принц Чарлз и Даяна и оповести за предстоящия им развод. Нейната аплодирана посмъртна биография „Истинската Даяна“ (1998/2004) беше наречена „най-правдоподобната биография на Даяна“.

 

На събитието сред лордове и принцеси блестеше и българката Габриела Кирова, която от години живее в Лондон и е с множество последователи в социалните мрежи. Тя е филантроп и политически активист, както и има платформа, която разглежда глобалните предизвикателства и мястото на България в тях.

Габриела беше на събитието заедно с дъщерята на Принцеса Олга Андреевна Романова , британска аристократка и внучка на Николай II и Александра Фьодоровна, последният император и императрица на Русия.

 

Замъкът Гьоринг, където се проведе събитието, е една от най- интересните сгради във Великобритания, считана е от Министерството на цифровите технологии, културата, медиите и спорта за изключително интересна сграда, тя е описана от архитектурния критик Иън Наирн като отразяваща „двусмисления вкус на 1790-те, както и навсякъде в страната."

Замъкът Гьоринг е проектиран от Джон Ребека за сър Биш Шели, 1-ви баронет. Било е предвидено неговият внук, известният поет Пърси Биш Шели, да живее в замъка Гьоринг; обаче той се удавя в Италия на 29 години, така че никога не е влязъл във владение на къщата.

През 1845 г. Мери Шели, която наследява сградата като вдовица на поета, я продава на вицеадмирал сър Джордж Брук-Печъл, който живее в имота от 1825 г. В момента той е собственост на лейди Колин Кембъл.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.