Бритни отново показа сочно дупе

Певицата отново скандализира феновете си

https://goreshto.net/svyat/britni-otnovo-pokaza-sochno-dupe/109787 Goreshto.net
Бритни отново показа сочно дупе

Певицата отново скандализира феновете си

Скандалната Бритни Спиърс отново провокира феновете си с танцово шоу в дома си. Тя показа стегнатия от тренировки корем и сочното си дупе в тесни бикини и много оскъдно горнище.

41-годишната певица, която смени името си в Инстаграм на Ривър Ред направи шоуто за почти 42-та милиона си последователи. Тя правеше движения подобни на танц, клякаше и гледаше предизвикателно камерата.

За завършен на видеото, тя се плясна по дупето и показа демонстративно среден пръст.

Не закъсняха и хилядите коментари, като част от тях изразиха притеснение за нейното психично здраве. Въпреки това не липсваха и хиляди одобрителни отзиви, които харесваха, коментираха и реагираха на видеото.

Любопитното е, че поп-звездата носеше сватбения си пръстен. Това се случва малко след отхвърлянето на слуховете от Бритни за брачни проблеми със Сам Асгари.

Слуховете за проблемите им бяха подсилени от неотдавнашното пътуване на Бритни до Хаваи без Сам, а също и двамата бяха забелязани без брачните си халки.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.