Брук Шийлдс взриви света: Отчаяно исках да правя с*кс с Джордж Майкъл, но той дори не ме докосна! (ВИЖ ТУК)

Брук Шийлдс разказа, че е искала да се раздели с девствеността си с певеца!

https://goreshto.net/svyat/bruk-shiylds-vzrivi-sveta-otchayano-iskah-da-pravya-sks-s-dzhordzh-maykal-no-toy-dori-ne-me-dokosna-vizh-tuk/120177 Goreshto.net
Брук Шийлдс взриви света: Отчаяно исках да правя с*кс с Джордж Майкъл, но той дори не ме докосна! (ВИЖ ТУК)

Брук Шийлдс разказа, че е искала да се раздели с девствеността си с певеца!

"Само като бях до него, само като го погледнех и дрехите ми сякаш падаха сами. Толкова много го исках, бях адски влюбена и си представях, че той и само той трябва да е мъжът, който ще ме направи жена" - това разкри актрисата Брук Шийлдс за връзката си с певеца Джордж Майкъл.

Всъщност "връзка" е доста пресилено казано, защото той така и не пожелава да я докосне, камо ли да прави с*кс с нея. По онова време тя е на 22 години, девствена е и е красавицата на Америка. Няма мъж, който да не я сънува в мокрите си сънища, а той - Джордж Майкъл, не иска да я обладае.

Нормално е Брук да е в шок и да се пита какво й има... Двамата се виждат на първа среща в ресторанта на един хотел, а в края на вечерта той я изпраща и дори не я целува. Шийлдс още повече се влюбва като смята, че Джордж е просто голям кавалер и романтичен мъж.

"Видяхме се още няколко пъти и аз вече исках нещо да се случи. Не исках да го отлагаме, желаех този мъж бясно. На третата или четвъртата ни среща, тъкмо си мислех, че сега ще се случи, че сега е моментът, той ми каза, че трябва да се разделим. Това беше страшен удар за мен и го преживявах много дълго време", споделя Брук.

Тогава и дълго време след това, тя дори не подозирала, че Джордж Майкъл е гей и затова я е отпратил. Когато той признава откровено за ориентацията си години по-късно, всичко й става ясно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.