Да, това е същата Памела Андерсън: Тази, за която мечтаеха милиони мъже по света! (ШОК СНИМКИ)

Памела Андерсън ще стане на 57 след няколко дни!

https://goreshto.net/svyat/da-tova-e-sashtata-pamela-andersan-tazi-za-koyato-mechtaeha-milioni-mazhe-po-sveta-shok-snimki/136882 Goreshto.net
Да, това е същата Памела Андерсън: Тази, за която мечтаеха милиони мъже по света! (ШОК СНИМКИ)

Памела Андерсън ще стане на 57 след няколко дни!

Кой не знае Памела Андерсън, кой не е чувал за нея... Фаталната спасителка на плажа, заради която милиони жени по света хукнаха да си изрусяват косите, без значение дали им отива, или не... и заради която още толкова мъже са имали розови сънища с години.

Днес обаче Памела е тотално непозната за мнозина. От познатата й визия няма и следа, а преди дни тя качи кратко видео, с което още повече шокира. Знаем, че на 1 юли тя ще навърши 57 години, което реално е хем добра възраст, хем пък и не чак толкова голяма, за да не може една красива жена да изглежда блестящо.

Промяната у Андерсън обаче си има ясна причина и това е гримът. Да, няма жена, която да не е наясно колко различна е със и без грим. А Памела отдавна отказа да маже лицето си с макиаж и твърди, че се чувства страхотно. Звезда, бате, може да прави, каквото си поиска и не й пука - има си пари, не държи да намери някой чичак да я издържа, като родните селски кифли...

От цялата огромна промяна в Памела Андерсън, това, което най-силно бие на очи, са именно очите й. Никога не сме предполагали, че без грим ще са толкова малки, почти като цепчици. Но иначе сме категорични, че тя си е запазила същия онзи чар, който имаше и преди. Него няма как да го изгуби с годините.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.