Джак Никълсън тъне в самота заради…

Деменцията съсипва холивудската звезда

https://goreshto.net/svyat/dzhak-nikalsan-tane-v-samota-zaradi/46978 Goreshto.net
Джак Никълсън тъне в самота заради…

Деменцията съсипва холивудската звезда

Приятелите на Джак Никълсън са сериозно разтревожени за него заради отшелническия начин на живот, който води напоследък.

85-годишният актьор даде ясно да се разбере, че домът му е неговата крепост. Хората обаче искат той просто да излезе от там и да разкаже как е, или в краен случай да даде да се разбере, че с него всичко е наред.

Преобладаващата част от времето си звездата прекарва в луксозното си имение на „Мълхоланд Драйв“ и почти не се появява публично. Той не е бил виждан навън повече от година. Общува с определени роднини, сред които е и синът му Рей, макар и рядко – най-малкият от шестте му признати деца.


Това е и причината, поради която близките му са притеснени, че може да си отиде от този живот като приятеля му Марлон Брандо. Сякаш Джак вече не иска да се сблъсква с реалността и това е наистина тъжно, коментират запознати. Според мълвата, появила се през миналата година, звездата страда от деменция, която напредва изключително бързо и той вече дори не помни кой е.

Invalid domain: googleusercontent.com
Макар физически холивудската звезда да е добре, изглежда умът му е изветрял. Всички са категорични, че е изключително тъжно да видиш актьор от неговия ранг да си отива по този начин. Припомняме, че той има 12 номинации за „Оскар“ и получава наградата 3 пъти.
През 2018 г. негов колега разкри, че се е оттеглил от киното, тъй като проблемите с паметта не му позволявали да помни репликите си.
Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.