Дженифър Анистън вещае крах на новата връзка на Брад Пит!

https://goreshto.net/svyat/dzhenifar-anistan-veshtae-krah-na-novata-vrazka-na-brad-pit/46984 Goreshto.net
Дженифър Анистън вещае крах на новата връзка на Брад Пит!

Дженифър Анистън проговори за новата на бившия си!

Крах на новата връзка на бившия си Брад Пит вещае Дженифър Анистън. Знаем, че двамата останаха добри приятели не само след развода му с Анджелина Джоли, но и след техния собствен преди години. Така че за ревност или злоба от страна на Джен в момента не може да се говори. Тя обаче познавала добре бившия мъж на новата изгора на Брад – Инес де Рамон, която е дизайнерка на 30 години.

Точно на толкова беше и Джени навремето като се ожениха, но сега Пит е напът да чукне 60-така. Според бившата му жена, репутацията на Инес е доста спорна, както и нравът, затова тя признала, че не е оптимист спрямо връзката му с нея.

“Желая му щастие и дано да бъркам, но не мисля, че с тази жена ще изкарат заедно много време. И не, не мислете, че аз искам да съм на нейно място”, смеела се Анистън. А на въпроси за приятелството си с Пит казва само, че двамата наистина са такива. “Не виждам нещо странно в това, а ако някой вижда, то това е, защото иска да види”, смята Дженифър.

Знаем, че тя и Пит бяха лудо влюбени и женени пет години, докато бракът им не беше разбит от Анджелина Джоли.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.